Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pán prstenů vítá posilu ze Hry o trůny


ikona
Spooner
amazoncogmangame of throneshbohra o trůnylord of the ringslotrpán prstenůthronestrůny
Očekávaný seriál ze světa J. R. R. Tolkiena a veterán z dalšího fantasy hitu spojí síly! 

Že pro nás internetový Amazon chystá epický seriál ze světa Pána prstenů, víme už nějaký ten pátek. Moc navíc jsme se toho ale rok a půl od oznámení projektu bohužel nedozvěděli. Tvůrčí duo J.D. Payne a Patrick McKay, jež má na kontě např. scénář ke Star Trek: Do neznáma, ovšem drží většinu informací pod pokličkou a nové indicie pouští ven opravdu jen velmi pozvolna. Jistě tak víme pouze to, že seriál nebude pojednávat o mladém Aragornovi, jelikož se bude odehrávat ještě před jeho narozením, tedy ve Druhém věku Středozemě. Ostatně, jaké možné zápletky to může znamenat, se dočtete v našem detailním článku. Nyní ovšem scenáristická dvojice přivítala docela silnou a prověřenou posilu, která nepřichází odnikud jinud, než ze zrovna ukončené Hry o trůny!

 

Na palubu středozemské novinky se totiž přidává Bryan Cogman, jeden z producentů a scenáristů megahitu od HBO. Ano, neměl u bitvy o Železný trůn tak výrazné slovo jako David Benioff s D. B. Weissem, ale mezi scenáristy patřil mezi aktivnější a rozhodně zde nabral ty správné fantasy zkušenosti. A ty budou chtít na Amazonu, jenž s Cogmanem podepsal dlouhodobou smlouvu na několik projektů, evidentně využít. Cogman má u seriálového Pána prstenů působit jako konzultant, který bude velmi úzce spolupracovat s Paynem a McKayem. Snad tedy bude tato výpomoc ku prospěchu. A my už se konečně dozvíme o této epické fantasy taky něco víc.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace