Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Třetí Babylon Berlin


ikona
krauset
arne-jyschbabylon-berlinliv-lisa-friesnetflixvolker-bruch
Kdy se dočkáme třetí řady německého hitu? 
Babylon Berlin, moje první recenze na TVZone, a hned za deset z deseti. Ani dva roky po zhlédnutí prvních dvou sérií moje nadšení z tohoto německého seriálu nevyprchalo. Je jeden z nejatmosféričtějších, co jsem viděl. Pojímá násilí a úzkost, narušenou psychiku jedince i poraženého národa. Má smysl pro duch doby, temnotu i švih. A trailer na třetí řadu na to vše navazuje způsobem, které mi dává oprávnění doufat, že i do třetice půjde o mimořádný počin.
 
Píše se rok 1929, konkrétně pár týdnů před Černým pátkem a krachem burzy. Inspektor Gereon Rath (Volker Bruch) a Charlotte Ritter (Liv-Lisa Fries) vyšetřují smrt herečky a zjišťují, že je filmový průmysl stejně špinavý jako kriminální podsvětí. Do toho trvají provokace proti režimu, snahy svrhnout demokracii, půtky s komunisty. Seriál, zároveň detektivka i politické drama, je adaptací románové předlohy Volkera Kutschera. Pokud chcete vidět trailer s anglickými titulky, jež video na YouTube neobsahuje, tak klikněte sem na web Deadlinu, který si opatřil vlastní překlad. Třetí sezóna je právě v postprodukci a premiéru by měla mít v zimě. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace