Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Amazon oznámil celé obsazení Pána prstenů


ikona
krauset
amazonlord-of-the-ringslotrLotRonPrimenazanin-boniadipan-prstenurobert-aramayo
Amazon odtajnil plejádu nových herců.  

Amazon zveřejnil dlouhý seznam herců, kteří se objeví v první sérii jeho adaptace Dodatků Pána prstenů, odehrávajících se ve Druhém věku Středozemě, tedy v době kování Prstenů moci a námořní dominance Númenoru. Jsou to tato jména: Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers a Daniel Weyman. Ti přibyli k nyní již potvrzené Morfydd Clark, Markelle Kavenagh, Josephu Mawlemu a Maximovi Baldrymu. V seriálu se ale neobjeví předtím ohlášený Will Poulter. Podle Vernona Sanderse z TV sekce Amazonu ještě stále zbývá obsadit pár rolí. 

 

Robert Aramayo, herec v hlavní roli, se objevil coby mladý Ned Stark ve flashbacích šesté řady Hry o trůny. Joseph Mawle hrál jeho bratra Benjena Starka. Perská herečka Nazanin Boniadi si zahrála v Homeland Faru Sherazi, také jsme ji mohli vidět v How I Met Your Mother nebo v prvním Iron Manovi. Morfydd Clark, nová Galadriel, se objevila v His Dark Materials. Ismael Cruz Cordova si zahrál vedle Saoirse Ronan v Mary Queen of Scots. Charlie Vickers pak v seriálu Medici. 

 

Tvůrci seriálového Pána prstenů jsou JD Payne a Patrick McKay, úvodní epizody natočí J. A. Bayona (Sirotčinec, Nic nás nerozdělí, pilot Penny Dreadful a Jurský svět: Zánik říše). U projektu je též Bryan Cogman, jeden z producentů a scenáristů Hry o trůny, John Howe, slavný ilustrátor Tolkienových děl, jenž pracoval velmi výrazně už na adaptacích Petera Jacksona, a nejvýznamnější tolkienovský badatel Tom Shippey. Natáčet se bude na Novém Zélandu a první série by měla čítat dvacet epizod. Premiéra byla plánována na rok 2020, ale to se těžko stihne. Natáčet by se mělo začít příští měsíc, čtené zkoušky už probíhají. Tak uvidíme, kdy se nového fantasy kolosu dočkáme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace