Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nabírá seriálový Pán prstenů nečekanou posilu?


ikona
Spooner
amazonKaya Scodelariopán prstenů
Jaká známá hollywoodská tvář má namířeno do Středozemě?  

Brzy už uběhnou tři roky od chvíle, kdy Amazon k překvapení všech oznámil seriálovou adaptaci Pána prstenů. Tvůrci JD Payne a Patrick McKay mají naservírovat megarozpočtovou epickou fantasy, jež nás zavede do Středozemě v Druhém věku, kde se tím pádem dočkáme i Elronda, Galadriel či Saurona. První epizody pak zrežíruje tvůrce druhého Jurského světa či hororového Sirotčince J. A. Bayona. Natáčení na Novém Zélandu se už po nucené pandemické pauze rozeběhlo a v obsazení se sází na méně (či prakticky vůbec) známé televizní tváře. V seriálu se tak objeví např. Robert Aramayo alias mladý Ned Stark ze Hry o trůny, kde se coby jeho brácha Benjen objevila i další tvář obsazení Joseph Mawle a Galadriel si pak zahraje Morfydd Clark z Jeho temných esencí. A takhle bych mohl s vypisováním prakticky nic neříkajících jmen mohl pokračovat ještě dlouho. Ano, seriálový Pán prstenů potřebuje doping v podobě známé herecké osobnosti. A možná se ji konečně dočkal.

Podle serveru TheOneRing.net se totiž k obsazení nejspíše přidala sympatická Kaya Scodelario z trilogie Labyrint, pátých Pirátů z Karibiku či hororu Kořist. Což je jméno, jež by mi u tohoto projektu udělalo solidní radost. Drby o jejím obsazení se začaly objevovat poté, co na svém Twitteru oznámila stěhování na druhý konec světa, kde bude trávit minimálně další rok. Podle serveru to pak tedy vypadá nejen na stěhování na Nový Zéland, ale už stačili i předběžně vypátrat, jakou postavu by Kaya mohla ztvárnit. V seriálu by se tedy mohla objevit v roli Celebrian, matky Arwen, což by vzhledem k faktu, že se v seriálu ukáže také její Elrond a Galadriel dávalo smysl. Amazon ani herečka samozřejmě zatím nic nepotvrdili a jedná se pouze o spekulace. Tyto drby se ovšem čtou docela hezky a samotnému projektu by toto obsazení asi docela pomohlo. Co si myslíte vy?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace