Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Vánoční speciál Doctora Who


ikona
tomasmy
doctor whoncuti gatwapán času
Ncuti Gatwa láká na svůj první Vánoční speciál jako nový Doctor. 
Nový Doctor, v pořadí již patnáctý (teda asi), se v posledním speciálu k 60. výročí stihl představit mnohem víc, než asi kdokoliv z nás očekával, a nutno podotknout, že první dojem zanechal výborný. O tom, jaké dojmy zanechaly všechny tři speciály dohromady si povíme už brzo (spoiler - je to všelijaké), nicméně trailer na vánoční speciál The Church on Ruby Road mi nedává žádný důvod se na něj netěšit. Až na trochu bizarní první vteřiny s Doctorem na diskotéce je to vážně fajn. Ncuti je ve svém živlu, nová společnice Ruby Sunday v podání Millie Gibson prozatím působí náramně sympaticky a přestože z půlminutóvé ukázky nová epizoda příliš vánočně nevypadá (stejně jako všechny vánoční speciály, za nimiž stojí Russel T. Davis), nejspíš dostaneme pořádnou dávku akce nad střechami Londýna a s tlupou goblinů (kteří budou mít svůj vlastní song, z něhož se nepochybně stane hit) by mohla být i zábava. Vánoční speciál vyjde na Disney+ 25. prosince v 18.55 a půjde o nultý díl nové první řady.

 
  
O ději toho zatím moc nevíme, ale synopse mluví o ukradených dětech (dnes) a o jednom dítěti opuštěném na Štědrý den (kdysi dávno). A také o tom, že Ruby Sunday možná odhalí tajemství svého narození. Jestli dostaneme odpovědi na mnoho otázek položených Chichotem, na to bych ovšem nespoléhal. 
 
 
 
---
Autor: Tomáš Mysliveček
Foto: BBC
Zdroj: BBC 
Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace