Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Seriálové Buchty a klobásy


ikona
Jax
amazonbuchty a klobásyfoodtopiaSausage Party
Nekorektní animovaná parodie na disneyovky a pixarovky ještě neřekla poslední slovo. 

Před pár lety si Seth Rogen, jeho věrný parťák Evan Goldberg a jejich scenáristický tým řekli, že by byla sranda natočit animovanou komedii toho nejsprostšího zrna, která bude parodovat pixarovské animáky s personifikovanými předměty. Vznikl tak výplach Buchty a klobásy, v němž mluvícímu jídlu ze supermarketu došlo, co s nimi lidé po odchodu z krámu skutečně dělají a rozhodnou se pomstít. A vznikla z toho (v tom dobrém slova smyslu) naprostá blbina, v níž párky, buchtičky a další všemožné žrádlo mluvilo sprostě, souložilo a vůbec dělalo věci, které normálně v obchodě mezi uzeninami nenajdete. Nejednalo se pak sice o megahit, ale díky laciné animaci slavil snímek úspěch a může se chlubit věrnou fanouškovskou základnou. A tak tu nyní máme seriálové pokračování.

Seriál Sausage Party: Foodtopia se bude odehrávat poté, co se naši hrdinové dostali ze supermarketu a zvítězili nad lidmi. Jsou připraveni vládnout světu a žít svou jídelní utopii, brzy ale přijdou na to, že přežít venku není zrovna snadné. A tak se musí vydat na další dobrodružství, které se neobejde bez hodně párků v zadku, bizarních lidských smrtí a vysoké kadence vulgarit. Bude pak u toho znovu takřka celé hvězdné obsazení v čele s Rogenem, Edwardem Nortonem, Michaelem Cerou či Kristen Wiig. Na počinu opět pracoval Rogen a původní scenáristický tým a vrací se také režisér Conrad Vernon. První trailer pak ukazuje, že nás čeká znovu to samé, jen v možná ještě ulítlejší a zvrácenější podobě. Kdo se tedy nechytal posledně, může jít klidně o dům dál. Fanoušci se naopak mohou začít zvrhle těšit.

---

Autor: Adam Poslušný
Foto: Amazon Prime
Zdroj: Amazon Prime 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace