Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Gladiátorské Those About To Die


ikona
Jax
anthony hopkinspeacockroland emmerichThose About To Die
Jak dopadne příchod slavného režiséra katastrofických filmů do seriálu?  

Roland Emmerich je známý coby přední režisér blockbusterových katastrofických filmů, kdy na nebohé Spojené státy poslal Godzillu, ve Dni nezávislosti emzáky, ve Dni poté novou dobu ledovou a ve 2012 to pro jistotu nechal spláchnout celé. Někdy se jednalo o kultovní blockbustery, jindy o naprosté blbosti, což se týkalo např. jeho posledního propadáku Moonfall. Emmerich se proto rozhodl uklidit na streamovací Peacock, kde natočil svůj vůbec první seriál. A rovnou s ním zase jednou nakrkne všechny historiky.

 

Seriál Those About To Die nás vezme do starověkého Říma roku 79 n. l., kdy je Římská říše na vrcholu a vláda si spokojenost lidí udržuje mimo jiné gladiátorskými hrami. Okolo nich by se měl točit hlavní příběh, v němž uvidíme postavy ze všech tříd společností a dojde i na tehdejšího císaře Vespasiana v podání legendárního Anthonyho Hopkinse. Hlavní roli zde ale evidentně zastane Iwan Rheon ze Hry o trůny a upoutávka ukazuje, že seriál bude kombinací často stylisticky přestřelených gladiátorských zápasů a politických intrik, v nichž se bude hrát o osud Říma. První trailer působí všelijak, v některých momentech lacině a herecky nevyváženě, v jiných aspoň trochu zábavně. Od Emmericha ale asi duchaplný příběh neočekává nikdo. Snad bude tento mix Gladiátora, Spartaka a Hry o trůny aspoň dobrou guilty pleasure.

---

Autor: Adam Poslušný
Foto: Peacock
Zdroj: Peacock 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace