Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Lady in the Lake s Natalie Portman


ikona
Sam.Vimes
lady in the lakenatalie portman
Natalie Portman a záhada paní z jezera.  

Thrillerová minisérie Lady in the Lake bude mít na Apple TV+ premiéru už za měsíc, a tak se připomíná novým dlouhým trailerem. Adaptace stejnojmenného románu Laury Lippman se odehrává v americkém Baltimoru šedesátých let a zabývá se tématy rasismu a misogynie té doby. Znuděná panička s tajemstvím z minulosti Maddie Schwartz v podání Natalie Portman opustí manžela a pokouší se začít kariéru investigativní novinářky a stane se přímo posedlá vyšetřováním dvou neobjasněných vražd - židovské dívky a černošské ženy. Ty jsou inspirovány skutečnými událostmi z doby dětství autorky, kdy každé ze dvou úmrtí dostalo úplně jinou míru publicity. 

 

Druhou hlavní roli měla původně hrát Lupita Nyong'o, ta ale projekt opustila a místo ní se vedle Portman objeví herečka Moses Ingram z Dámského gambitu nebo Obi-Wana Kenobiho. Showrunnerkou minisérie je izraelsko-americká režisérka Alma Har'el, která natočila všech sedm epizod. Z pozic producentů dohlíželi hromě Har'el i Natalie Portman, autorka předlohy Laura Lippman a na přípravách se podílel i zesnulý Jean-Marc Vallée. Natáčelo se skutečně v Baltimoru. První dvě epizody mají stanovenou premiéru na 19. července, další budou následovat v týdenních intervalech.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Apple TV+
Zdroj: Apple TV+

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace