Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Komiksový Tučňák


ikona
Jax
batmancolin farrelldcthe penguintučňák
Bitva o Gotham může začít. 

Temná vize Batmana v podání Matta Reevese u diváků zabrala a fanoušci netrpělivě čekají na pokračování. To ovšem dorazí až v roce 2026, a tak nezbývá než si zkrátit čekání seriálovým bratříčkem. V minisérii Tučňák se vrátí do hry známý záporák s tváří Colina Farrella, jenž zase strávil hodiny v maskérně, aby se se proměnil v tlustého pajdajícího parchanta. Jeho Oswald Cobblepot má po zaplavení města a smrti mafiánského bosse Falconeho jasný cíl – stát se novým vládcem podsvětí a přinést Gothamu řád. O to samé se však bude snažit i dcera Falconeho s tváří Cristin Milioti (Jak jsem poznal vaši matku), která bude chtít ukázat, že má stejně ostré lokty jako tatínek.

Tučňák se tedy v novém traileru prezentuje jako poctivá gangsterka, v níž bude komiksová rovina evidentně co nejvíce upozaděna a pojede se tu krvavý boj o moc plný mrtvol a vystřílených nábojnic. To vše v povědomém vizuálním hávu a zřejmě i vypravěčském stylu. Materiál zatím vzbuzuje velkou zvědavost, Farrell je ve své oblíbené roli už jako doma a zdá se, že příznivci gangsterek se mohou začít těšit. Zda se bude jednat o důstojného a temného následovníka Batmana, to se dozvíme na Maxu už v září.

---

Autor: Adam Poslušný
Foto: Max
Zdroj: Max 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace