Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Návrat Cobra Kai


ikona
Diego.Dorlan
Cobra KaiKarateKarate KidNetflix
Poslední velká výzva pro naše hrdiny se blíží. 

Cobra Kai se představilo se svými prvními dvěma řadami na YouTube, kde ovšem tomuto seriálu i přes všechny jeho kvality, kterými oplýval již ve svém úvodu, nebyla dopřána dostatečná pozornost. Od třetí řady se ovšem projektu ujal Netflix a s každou další sérií se z něj stával větší a větší fenomén. Nyní je Cobra Kai jednou z největších seriálových událostí léta a vzhledem k tomu, že se jedná o řadu poslední, tak nás (v klasickém netflixovském stylu) na její první polovinu lákají tvůrci slibnou novou ukázkou.

 

Johnny a Daniel budou hledat rovnováhu nejen v sobě samých, ale také mezi jednotlivými styly karate, zatímco budou připravovat mladé hrdiny na jejich nejtěžší výzvu. Dojo se totiž chystá na svůj doposud největší turnaj - světový šampionát v karate Sekai Taikai. Hrdinové obou generací budou čelit nejen novým výzvám, ale také starým démonům na své cestě za vysněnými tituly světových šampionů. První polovina finální řady bude mít premiéru již 18. července.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace