Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Třetí řada Industry


ikona
krauset
hboindustrykit Harringtonmarisa abelasektor
Sníh bojuje za zelenou energii. 

Nejlepší finanční seriál současnosti, a s koncem Succession dost možná vůbec nejlepší seriál o boháčích pracujících ve vysilujícím korporátu, se již příští měsíc vrátí ve třetí sérii. Seriál HBO Industry (Sektor), příběh o čerstvých absolventech startujících ve finančním sektoru, kteří se musejí prodírat nástrahami vysoce návykového zaměstnání v londýnském City, zatímco se s náročnou prací snaží kloubit osobní život dvacátníků a sexuální výstřelky, vyhlíží v novém traileru podobně intenzivně jako v prvních dvou řadách. 

 

Pierpoint navazuje spolupráci s velkou technologickou firmou zabývající se obnovitelnou energií, kterou vede Kit Harington neboli Jon Snow ze Hry o trůny. Eric nemůže přestat myslet na vyhozenou svěřenkyni a Yasmin s tváří Marisy Abely, jež se letos objevila v nepříliš zdařilém hudebním životopisu Back to Black v roli Amy Winehouse, si zřejmě opět pojede tak trochu po svém. Nová řada seriálu dvojice tvůrců Mickeyho Downa a Konrada Kaye bude mít premiéru 11. srpna. 

 

---

Autor: Tomáš Krause
Foto: HBO
Zdroj: HBO

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace