Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s poslední řadou Stranger Things?


ikona
Diego.Dorlan
Duffer BrothersMaya HawkeNetflixStranger Things
Co víme o páté řadě seriálového fenoménu? 

Stranger Things historicky měly dlouhé prodlevy mezi většinou svých řad. Pouze druhá série dorazila rok po té první, třetí to trvalo dva roky a čtvrtá byla dokonce o tři roky později, kvůli zastavení produkce z důvodu pandemie. Pátá řada si zase musela počkat kvůli loňským hollywoodským stávkám a natačení tak začalo až letos v lednu. Seriál, který má plánovaných celkem pět řad, bude v době premiéry své finální řady v produkci přes deset let. Finální kapitola příběhu sice ještě nedostala definitivní termín své premiéry, ale očekávat ji můžeme někdy příští rok.

 

Maya Hawke, představitelka Robin, se rozpovídala v podcastu Podcrushed nejen o natáčení Stranger Things, ale také o své postavě Robin. Mluví o tom, jak skvěle se pracuje se sourozenci Dufferovými a jak aktivní a zapojení do produkce seriálu bratři jsou. Hawke dále tvrdí, že jedním z důvodů, proč produkce trvá tak dlouho je, že osm slíbených epizod je v podstatě osm filmů, což výrazně zvyšuje složitost celého natáčení, které by mělo trvat zhruba rok, což by znamenalo, že aktuální část produkce je zhruba ve své polovině. Hawke také dříve mluvila o tom, jaké jsou její představy pro postavu Robin.

V roce 2022 se nechala slyšet, že by se jí líbilo, kdyby Robin dostala hrdinskou smrt, na což navázala s tím, že ovšem zbožňuje, jak ústřední tvůrčí duo pracuje s postavami a s herci a s jakým talentem a citem jsou schopni psát jednotlivé věci v seriálu. Hawke také mluvila o situaci, ve které se její postava bude nacházet před velkým finále. Robin v seriálu má přítelkyni, ale Hawke velmi oceňuje, že Dufferovi vědí, čemu je třeba věnovat více času a čemu méně, a Maya Hawke si zejména chválí dynamiku její postavy se Stevem s tím, že jejich přátelství je velmi unikátní. Všeho všudy jsme se nedozvěděli bohužel nic přehnaně nového, ale je dobré slyšet, že produkce na možná nejočekávanějším seriálu příštího roku pokračuje podle plánu.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Netflix
Zdroj: Deadline Hollywood, Podcrushed

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace