Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Marvelovka Agatha All Along


ikona
Sam.Vimes
agatha all alongagatha harknesskathryn hahnmarvelmcu
Čarodějka Agatha Harkness se představuje v první ukázce.  

Seriál WandaVision v roce 2020 rozjel novou etapu marvelovské televize, tentokrát už intenzivněji integrované do sdíleného Marvel Cinematic Universe. Zároveň nás nadchnul svým hravým formálním pojetím, které skládalo poctu americkým sitcomům napříč dekádami skrze kostýmy, barvy, formát obrazu a samozřejmě i přímo scénář. Na konci minisérie se sitcomová iluze roztříštila a Wanda zbavila Agathu Harkness, hlavní zápornou postavu, jejích schopností i paměti. Následně Marvel oznámil, že pro Agathu tady příběh nekončí, ale dostane vlastní seriál, jehož název se po několika změnách ustálil na Agatha All Along (v čeština Agatha za vším schovaná) podle písně z WandaVision.

 

Nyní se Marvel pochlubil prvními záběry ze spin-offu a zveřejnil i několik fotek. Agatha v seriálu začíná bez paměti, jako detektivka v rutinní procedurálce, obdobně jako Wanda v sitcomu. Z toho se poměrně rychle dostane díky pomoci jednoho mladíka (v oficiálních materiálech zatím záměrně nepojmenovaného) se zájmem o čarodějnictví, stále ale nemá zpátky schopnosti. A tak začne dávat dohromady nový coven čarodějnic, který by jí měl pomoci znovu získat moc.

Seriál má na starosti Jac Schaeffer, která stála i za WandaVision. U Agathy zaujímá pozici showrunnerky a scenáristky, také režírovala první epizodu. Kromě Kathryn Hahn, která se vrací v titulní roli, se před kamerou objeví i Aubrey Plaza nebo dosud převážně divadelní herec Joe Locke. Agatha All Along odvysílá první dvě epizody 18. září letošního roku. 

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Marvel Television
Zdroj: Marvel Television

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace