Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Fantasy Zloději času


ikona
Sam.Vimes
Apple TV+iain morrisjemaine clementtaika waitititime banditszloději času
Zloději času se vydávají na nové dobrodružství.  

Apple TV+ natočil seriálovou verzi Zlodějů času (v originále Time Bandits), filmu Terryho Gilliama. Jedenáctiletý nadšenec do historie objeví u sebe ve skříni portál skrz čas a prostor a připojí se k partě titulních zlodějů pod vedením Penelope v podání Lisy Kudrow z Přátel. Společně se pak vydávají na dobrodružství, které je zavede do středověku, doby ledové, trójské války a na mnoho dalších míst. Desetidílný seriál vzniknul pod vedením trojice Jemaine Clement (The Flight of the Conchords), Taika Waititi (Thor 3 a 4) a Iain Morris (The Inbetweeners). Waititi a Clement se v seriálu zároveň objeví v menších hereckých rolích.

 

Původní film šel do kin v roce 1981, hráli v něm kromě Gilliamových kolegů z Monty Pythonova létajícího cirkusu ještě třeba Sean Connery, Iam Holm nebo Jim Broadbent. Seriál začne už 24. července a bude vycházet vždy po dvou epizodách týdně. Soudě dle traileru se na produkci nešetřilo, vizuálně vypadají noví Zloději času skutečně velkolepě. Otázkou zůstává, nakolik silnou nebo slabou chvilku si tentokrát vybral Taika Waititi se svým humorem.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Apple TV+
Zdroj: Apple TV+

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace