Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Thriller Perfect Couple s Nicole Kidman


ikona
Sam.Vimes
liev schreiberNetflixnicole kidmanperfect couplethe perfect couple
Vražedná záhada jako z knihy.  

Nicole Kidman se v posledních letech v seriálových dramatech a thrillerech nějak zalíbilo. Samozřejmě Sedmilhářky, dále Mělas to vědět s Hughem Grantem, Na jezeře s Elisabeth Moss, Úplně cizí lidé se Samarou Weaving a dalšími cizími lidmi... Nejnovějším přírůstkem její seriálové filmografie je další adaptace románového thrilleru, The Perfect Couple podle předlohy od Elin Hildebrand (v češtině nevyšlo). Příběh se točí okolo jedné nechutně bohaté rodiny, která právě pořádá svatbu. Věci se zvrtnou, když moře vyplaví na pláž mrtvé tělo, minulost vyplaví na povrch stará tajemství a podezřelí jsou všichni. 

 

Nicole Kidman hraje úspěšnou spisovatelku, která ze synovy nastávající není vůbec nadšená, Liev Schrieber (Ray Donovan) ztvární jejího manžela, dále se objeví Eve Hewson (The Knick), Jack Reynor (Midsommar), Dakota Fanning nebo Billy Howle. Všech šest epizod režíruje Susanne Bier (Noční recepční), se kterou už Kidman spolupracovala třeba na již zmíněném Mělas to vědět. Minisérie se dočká premiéry 5. září na Netflixu.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace