Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Animovaný Terminátor


ikona
Jax
netflixterminátorterminator zerotimothy olyphant
Blíží se konečně povedená bitva se Skynetem? 

Terminátoří značka na tom není v posledních letech dobře a poslední dva pokusy o nastartování nové série dopadly tragicky. Terminator Genisys byl hodně nepovedený vtip a Termínátor: Temný osud možná měl své světlé chvilky, v kinech ale prakticky nikoho nezajímal. Do dalšího filmu se tedy raději nikdo nehrne, a tak se franšízy ujal aspoň částečně Netflix, jenž hodlá dát Terminátorovi svou prověřenou animovanou péči a sázkou na příběh chce uspokojit alespoň skalní fanoušky. Terminator Zero je tedy animovaným seriálem, jenž nás zavede do dvou časových rovin. Zatímco v roce 2022 bude probíhat tradiční válka lidí s nelítostnými stroji, do roku 1997 je vyslána bojovnice, která má ochránit důležitého vědce Malcolma. 

Ten chystá spuštění umělé inteligence Kokoro, jež by mohla Skynetu pořádně zavařit. Do minulosti se proto vydává i robotický zabiják. Už z teaseru je pak jasné, že seriál bude v tradičním netflixovském animovaném stylu sázet hlavně na temnotu a drsnější pojetí. Kvalitu by pak mělo zajistit animační studio Production I.G, které stojí např. za kultovkou Ghost in the Shell. Terminátoří hlas tentokrát místo Arnieho zastane Timothy Olyphant a v hlasovém obsazení narazíme i na Rosarii Dawson. Uvidíme, zda se fanoušci konečně po dlouhé době dočkají povedeného zářezu.

 
 
---
Autor: Adam Poslušný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace