Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Seriálová Duna


ikona
Jax
dunaduna:proroctvídune:prophecyhbomark strongmax
Jak byla založena tajemná sekta Bene Gesserit?  

Druhá Duna letos ukázala, že sci-fi svět z pera Franka Herberta se mezi diváky uchytil a díky výtečným filmům od Denise Villeneuva se příběh Paula Atreida těší velké popularitě. Jenže na třetí celovečerní film si pár let počkáme, a tak neuškodí vyplnit tento čas seriálovým prequelem. Šestidílná série Duna: Proroctví se bude odehrávat deset tisíc let před filmovými událostmi a bude vyprávět o sestrách Harkonnenových, které budou spřádat politické pletichy, dostávat se k moci a bojovat proti mocným nepřátelům. Během těchto událostí pak dojde k založení mocného sesterstva Bene Gesserit.

Seriál bude vycházet z knihy Sesterstvo Duny od Briana Herberta a Kevina J. Andersona a může se pochlubit velmi silným obsazením, v němž najdeme Emily Watson, Olivii Williams, Marka Stronga či Travise „Ragnara“ Fimmela z Vikingů. Žádné megahvězdy, ale tváře, od nichž můžeme očekávat velmi silné výkony. To ukazuje i druhý teaser, který potvrzuje udržení filmového vizuálu i atmosféry, jen se tentokrát tvůrci ještě více zaměří na politiku a všemožné pletichy. Moc akce tedy nečekejte, to by ovšem s tímto castingem a snad silným scénářem nemělo vadit. Zda se dočkáme další pecky ze světa Duny, se dozvíme v listopadu.

 
---
Autor: Adam Poslušný
Foto: HBO
Zdroj: HBO, Max 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace