Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Druhá řada Prstenů moci


ikona
Sam.Vimes
lord of the ringspán prstenůprsteny mocirings of power
Pokračování Prstenů moci ze světa Pána prstenů se představuje na nových epických záběrech.  

Oznámení seriálu ze světa Pána prstenů budilo velká očekávání i velké obavy. Na místě bohužel bylo to druhé. Když na podzim 2022 dorazila první epizoda, ještě se dalo doufat a nechat se zaslepovat planými nadějemi. Prsteny moci se s každým dalším dílem propadaly do čím dál tím hlubšího marasmu neschopnosti, selhávaly nejen ve vztahu ke zdrojovému materiálu, ale nefungovaly ani samy o sobě. Mizerně napsaný příběh i jednotlivé dialogy nemohl zachránit ani přepálený rozpočet z dračího pokladu Jeffa Bezose, a tak neustávající sérii scenáristických selhání doplnila i naprosto fádní kamera, příležitostně nenavazující záběry a občas dokonce i odfláknuté kostýmy (númenorské zbroje). Některé věci si holt člověk za peníze nekoupí.

 

Dva roky po první řadě se blíží pokračování a z amerického Comic Conu přichází nový trailer. Vyjma hereckých představitelů elfů a trpaslíků a jejich afektované výslovnosti s přehnaným R na hranici parodie, vlastně ukázka se svými záběry bitev, skřetů a nestvůr na první pohled nevypadá špatně. Ani na vteřinu však nevěřím, že by se tvůrci Prstenů skutečně poučili ze svých chyb. Ve skutečnosti cítím jen mírně zvrácenou zvědavost, podobně jako přihlížející u dopravní nehody, kteří nemohou odtrhnout oči. Na konci srpna uvidíme, jestli Prsteny moci budou kopat tak hluboko a chamtivě, že najdou nové dno.

 

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Amazon Prime
Zdroj: Amazon Prime

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace