Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Temný Tučňák


ikona
Jax
batmancolin farrelldcthe penguintučňák
Tuhle matku byste poznat nechtěli. 

Comic Con nám kromě druhé řady Prstenů moci nepřinesl moc výrazných seriálových upoutávek, jednou z výjimek tvoří seriálový Tučňák, jehož premiéra nás čeká už v půlce září. Colin Farrell se po filmovém Batmanovi znovu představí v roli oplácaného záporáka, který bude chtít po smrti Falconeho ovládnout Gotham. Hledá si kvůli tomu nové spojence, kuje pikle a střílí nepohodlné. Na obzoru se ale objeví Falconeho dcera Sofia, která by ráda převzala rodinnou pochodeň a zrovna ji pustili z Arkhamu, což jako psychická vizitka člověka není nikdy dobré znamení.

Už minulé upoutávky ukazovaly, že seriálový Tučňák chce být spíše temnou gangsterkou než komiksovkou. Plnohodnotný trailer se pak komiksové stylistiky zbavuje úplně a láká na hutný gangsterský příběh, v němž se samozřejmě neopomene ani Oswaldův vztah s matkou. Ponurá atmosféra funguje skvěle, materiál vypadá pro fanoušky žánru zatraceně lákavě a Farrell si svého záporáka evidentně užije plnými doušky.  Zajímavé pak bude sledovat i Cristin Milioti alias matku z HIMYM. Zvládne sympatická herečka z komedií roli psycho záporačky? Zatím jí to docela věříme. Stejně jako věříme, že i další výlet do Batmanova Gothamu, i když tentokrát bez Pattinsona, bude stát za to.

 
---
Autor: Adam Poslušný
Foto: HBO
Zdroj: HBO 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace