Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Prequel Dextera


ikona
Jax
dexteroriginal sinshowtime
Stará znělka, nové tváře. 

Dextera Morgana je v poslední době všude plno. Před pár měsíci mu byl odklepnut prequel Dexter: Original Sin, po němž následovalo i ohlášení obsazení. Před pár dny jsme se pak dočkali prvních fotek mladší verze sériového vraha a nyní na Comic Conu přišla další tučná dexterovská porce. Nejen, že tvůrci šokovali tím, že sám Dexter se dočká velmi překvapivého sequelu a i přes události z Nové krve se vrátí Michael C. Hall ve své ikonické roli. On se svým způsobem vrátí i ve zmiňovaném prequelu, kde bude namlouvat vnitřní hlas svého mladšího já. Což dává pořád větší smysl než zmiňovaný sequel.

Ale to jsem trochu odběhl, vraťme se zpátky k Original Sin. Příběh mladší verze Dextera, který se za pomoci otce Harryho učí vraždící kodex a zároveň má stáž na miamské policii, se v San Diegu dočkal svého prvního teaseru. I když možná by bylo přesnější napsat úvodních titulků. Právě ikonický úvod původního Dextera plný mikroskopických detailů a ranní rutiny ukázka variuje, jen do ní kromě nastupujícího vraha přidává i Harryho s tváří Christiana Slatera a Debru v podání Molly Brown. Zejména ale ukazuje první pohled na Hallova nástupce Patricka Gibsona. Nutno říct, že v nostalgickém intro provedení ukázka funguje a měla by udělat fandům radost. Do plnohodnotnější upoutávky ale zůstáváme opatrnější.

 
---
Autor: Adam Poslušný
Foto: Showtime
Zdroj: Showtime 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace