Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Komiksovka Creature Commandos


ikona
Jax
Creature CommandosDCJames GunnMaxPeter Safran
Kde nepomůže Sebevražedný oddíl, tam zaberou monstra. 

Už příští rok vtrhne do kin nový Superman, s nímž započne také nová éra komiksového univerza DC, kterou budou mít pod palcem režisér James Gunn a producent Peter Safran. Jenže superhrdina v pláštěnce nebude překvapivě úvodním titulem z Gunnovy produkce a nové DC éry. Tím se stane v prosinci animovaný seriál Creature Commandos, jenž tak bude startovacím počinem první DC fáze s podtitulem Gods and Monsters. Zde potkáme další speciální tým Amandy Waller, která se už však nemůže spoléhat na lidské zdroje, a tak své komando sestavila z jiných jedinců – monster a nadpřirozených bytostí.

V týmu, který bude vést Rick Flag senior tak narazíme např. na Frankensteinovo monstrum, Nevěstu, G. I. Robota a další potvory, které jsou inspirované horory či brakovými předobrazy. První trailer dává jasně najevo, že zde nás čeká spíš trochu ulítlejší zábava, která se bude chtít svézt na popularitě animované Harley Quinn. V seriálu pak budeme moci rozeznat hlasy Franka Grilla, Davida Harboura, Alana Tudyka, Seana Gunna a samozřejmě i Violy Davis. Jak moc bude novinka zapadat do nového konceptu DC, zatím netušíme. Do moderního trendu rozverných a zároveň drsnějších animáků by ale Creature Commandos mělo nejspíš zapadnout bez problémů.

 
---
Autor: Adam Poslušný
Foto: Max
Zdroj: Max 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace