Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teaser: Druhá Hra na oliheň


ikona
Jax
hra na oliheňnetflixsquid game
Chcete se po třech letech účastnit další smrtící hry? 

Už to budou tři roky, co na Netflix dorazil jeden z nejpřekvapivějších a nejsledovanějších hitů slavné platformy, Hra na oliheň. Zvrácené verze dětských her se staly fenoménem, a i když se zprvu se sequelem moc nepočítalo, internetový gigant položil nejspíš tvůrcům na stůl takové množství dolarů, že už zkrátka nešlo říct ne. Druhá sezóna se tedy po dlouhém čekání blíží a nyní už konečně víme, kdy konkrétně se jí dočkáme.

Druhá řada Hry na oliheň dorazí na Netflix coby vánoční dárek 26. prosince, oznamovací teaser pak uvedl Netflix stylově přesně tak, jak se v tomto období sluší a patří – spotem ve stylu trochu krvavější olympiády. Zda nás brutálnější verze sportovních disciplín čeká i ve druhé řadě, to je těžké odhadnout, ale dětských her mají tvůrci jistě v zásobě ještě dost. Není to ovšem jediná informace, která byla v teaseru prozrazena. Bylo totiž uvedeno, že se dočkáme i třetí a zároveň závěrečné série, která dorazí už příští rok. V podstatě se tak potvrzují spekulace, že druhá a třetí série byly točeny prakticky zároveň, a tak nás čeká mnohem menší pauza. Je pak hezké vidět, že Netflix nehodlá svůj fenomén natahovat do nekonečna a snad mu s tvůrci přichystají velmi důstojný závěr.

 ---

Autor: Adam Poslušný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace