Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailery: Spin-offy Živých mrtvých


ikona
Ojik
AMCDaryl DixonNeganThe Walking DeadThe Walking Dead: Daryl DixonThe Walking Dead: Dead Cityživí mrtví
Maggie se vrací do New Yorku zachránit Negana, Carol zase letí do Francie na pomoc Darylovi.  

Živí mrtví skončili už předloni, nemrtvé universum ale stanice AMC od loňského roku nasměrovala novým směrem – ke zbrusu novým spin-offům původních hrdinů. A jelikož šlo o úspěšné počiny, dostaly pokračování, jejichž první ukázky nám nabídl nedávný Comic-Con. Fanouškovská akce přinesla ochutnávku z druhých řad seriálů zaměřených na Negana a Maggie a také kousku vystavěného kolem fanouškovského miláčka Daryla Dixona, k němuž se teď konečně přidá jeho parťačka Carol.

Zápletky obou druhých sérií budou až úsměvně podobné, přesto je z trailerů patrné dostatečně odlišné pojetí. V první sérii The Walking Dead: Dead City se znepřátelení Maggie a Negan vydali hledat do New Yorku zamořeného zombíky jejího syna; teď se tam Maggie vrací pro Negana, který se na konci první série uvolil zůstat jako rukojmí padoucha Chorvata namísto vězněného chlapce. Je ale oběť napraveného zloducha skutečně definitivním potvrzením jeho polepšení, nebo ho Chorvatovo impérium opět zláká na temnou stranu?

 

Zatímco produkční hodnoty amerického velkoměsta stále nejsou příliš patrné, The Walking Dead: Daryl Dixon – The Book of Carol zvládá dobře prodat francouzské prostředí a ukázka na ploše dvou minut překypuje stylovými nápady a řádně drsnou akcí. I tady se bude zachraňovat – Carol vydávající se za oceán hledat svého pohřešovaného kamaráda jistě způsobí, že nejedno fanouškovské srdíčko zaplesá. Dočkáme se už 29. září.

 

 ---

Autor: Ondřej Černý
Foto: AMC 
Zdroj: AMC 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace