Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Explozivní Terminátor


ikona
Jax
netflixterminátorterminator zerotimothy olyphant
Bitva se Skynetem o budoucnost lidstva je zase tady. 

Terminátoří sága se po několika nepovedených filmových pokusech nachází v menším kómatu, z něhož bude chtít sérii alespoň malinko probudit animovaný seriál Terminator Zero. Novinka od Netfixu a animačního studia Production I.G, které je podepsáno např. pod kultovkou Ghost in the Shell, nás zavede do dvou časových rovin. V té první bude v postapokalyptické budoucnosti bojovat zbytek lidstva se Skynetem, v té druhé je pak do minulosti poslána hrdinná vojanda, která má před smrtícím terminátorem zachránit důležitého vědce. Ten chce totiž Skynet zastavit pomocí jiné umělé inteligence.

Už minulé upoutávky lákaly na poněkud temnější a syrovější verzi Terminátora, plnohodnotný trailer ovšem šlape na plyn tím nejrazantnějším způsobem. Animace sice stále není nikterak oslňující, tvůrci to ovšem vynahrazují kupou explozivní akce, kterou se evidentně opravdu šetřit nebude, brutálními výjevy a opravdu drsnou a temnou atmosférou, kterou podtrhují apokalyptické vize a skvěle zvolený hudební podkres od The Smashing Pumpkins. Tvůrci zkrátka přikládají sympaticky pod kotel a zdá, že fanoušci by se možná konečně mohli dočkat podařené terminátořího příspěvku.

 
---
Zdroj: Adam Poslušný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace