Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Star Wars: Skeleton Crew


ikona
krauset
bludná bandadisneyhvězdné válkyjude lawlucasfilmsskeleton crewStar Wars
Kdysi dávno, v jedné předaleké galaxii... se ztratila parta dětí v jediovském chrámu.  

U Disneyho si zkrátka řekli, že největší filmová sága všech dob patří na malé obrazovky. A tak vyrábějí nové a nové seriály, zatímco s produkcí filmů si dávají načas. Včera se konala velká disneyovská slezina v Anaheimu nazvaná D23, kde studio každé dva roky představuje nadšeným fanouškům výhled do příštích let. O tom, co vše zde bylo prezentováno, si můžete přečíst v článku na MovieZone zde

Star Wars se týkají novinky tři. Jednak nám Mandalorian povýší a v roce 2026 se ve filmu Mandalorian & Grogu podívá do kin. Tony Gilroy připravuje druhou řadu excelentního Andora, bez jakékoliv pochyby nejlepší to produkce ze světa Star Wars od jejich převzetí myšákem, a konečně, už 3. prosince se na nás chystá seriál Star Wars: Skeleton Crew, v českém znění neodolatelně nazvaný Bludná banda. 

Seriál režíruje Jon Watts, který stojí za spidermanovskou „Home“ trilogií a produkují Jon Favreau a Dave Filoni. Ačkoliv vyprváví o skupině ztracených dětských hrdinů (v seriálu se objeví mladí herci Ravi Cabot-Conyers, Kyriana Kratter, Robert Timothy Smith a Ryan Kiera Armstrong), a půjde tak o jakési coming-of-age story, které z traileru působí jako spielbergovsky laděné dětské dobrodružství v předaleké galaxii, hlavní poztornost na sebe strhává účast Judea Lawa. 

Skeleton Crew nás zavede do období po pádu Impéria. Na projektu spolupracují též režiséři Daniel Kwan a Daniel Scheinert (Všechno, všude, najednou) a David Lowery (Zelený rytíř). Mimo Andora a do jisté míry Mandaloriana se zatím Disneymu se seriály příliš nedaří. Ani Obi-Wan Kenobi, ani Ahsoka, ani Akolytka díru do světa zrovna neudělali. Tak snad Bludná banda nenapodobí Bludného Holanďana a bude kormidlována pevnou rukou režiséra Jona Wattse. 

---
Autor: Tomáš Krause
Foto: Disney
Zdroj: Hollywood Reporter 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace