Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Video: Ochutnávka z druhé řady Arcane


ikona
Diego.Dorlan
ArcaneJinxLeague of LegendsNetflix
Návrat do města pokroku se blíží a Netflix si pro nás připravil krátkou ochutnávku s Jinx v hlavní roli. 

Arcane se před třemi lety stalo obrovským hitem. Částečně díky obrovské popularitě videoherní předlohy League of Legends, ale mnohem větší podíl na tomto úspěchu měly samotné kvality seriálu. Od úžasné animace, přes komplexní postavy až po celkový styl vyprávění příběhu ze světa Runeterry uchvátil seriál diváky po celém světě a okamžitě po premiéře se všichni začali těšit na pokračování. To letos konečně dorazí a dlouhé čekání fanoušků bude snad odměněno další velkou seriálovou událostí, zejména z toho důvodu, že druhá série by měla být i tou poslední.

Netflix a Riot Games dlouho všechny informace drželi pod pokličkou a nechávali fanoušky budovat nadšení vlastními silami, ale stroj marketingové kampaně se pomalu uvedl do pohybu se začátkem léta. Před dvěma měsíci byla vypuštěn do světa teaser a nyní si pro nás tvůrci připravili krátkou ochutnávku z jedné scény s názvem „nepřítel mého nepřítele“. Implikace mohou být všelijaké, ale jedno je jisté – ze souvislé ukázky je vidět, že kvalita, ať už dialogů či animace, si drží laťku první řady. A já se už velmi těším, až se znovu vrátíme do Piltoveru.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace