Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teaser: Tomb Raider the Legend of Lara Croft


ikona
Diego.Dorlan
AnimaceLara CroftNetflixTomb RaiderTomb Raider the Legend of Lara Croft
Lara není na obrzovkách žádným nováčkem, ale nyní si poprvé vyzkouší seriálovou polohu. 

Lara Croft je již dlouhá léta velkou popkulturní ikonou. V roce 1996 se představila ve své první hře a v roce 2001 pak ve svém první filmu, kde ji ztvárnila Angelina Jolie. Ta se k roli vrátila ještě jednou v roce 2003. Trvalo pak dalších patnáct let, než se Laře povedlo vrátit na velká plátna. V adaptaci z roku 2018 jsme mohli vidět Laru s tváří Alicie Vikander. Tento film adaptoval konkrétní hru z roku 2013, která postavu Lary vrátila do jejích začátků a pokusila se nejen modernizovat, ale také prohloubit sérii Tomb Raider, která v té době velmi zaostávala za oceňovaným Uncharted.

 

Nyní se Lara poprvé představí v seriálové podobě. Netflix již před dlouhou dobou oznámil tvorbu animovaného seriálu a také hlavní herečku. Laře propůjčí svůj hlas Hayley Atwell (Kapitán Amerika: První Avenger, Agent Carter). S blížící se premiérou, která bude již 10. října, začíná streamovací gigant lákat na návrat této legendy. Krátký teaser příliš z příběhu nevyzradí, ale k vidění je hodně akce z hodně různých lokací a klasicky kvalitní animace, v dnes již poměrně zajetém Netflix stylu. Těšíte se na návrat Lary?

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace