Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Mrazivá Monstra: Příběh Lylea a Erika Menendezových


ikona
Jax
dahmerjavier bardemMonstra: Příběh Lylea a Erika Menendezovýchmonstrumnetflix
Po nechvalně známém sériovém vrahovi přichází vraždící bratři s komplikovaným rodinným zázemím. 

Je to dva roky, co se na platformě Netflixu objevila mrazivá minisérie Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera vyprávějící o příšerných činech nechvalně známého sériového vraha. Renomovaný tvůrce Ryan Murphy zase jednou ukázal, že děsivé příběhy podle skutečných událostí jsou jeho největší devízou a naservíroval nám podívanou, která se navíc nebála rýpnout ani do americké společnosti. Byl to ovšem hlavně megahit, díky němuž dosáhl trend true crime sérií svého vrcholu a seriál zůstává stále jedním z těch nejsledovanějších v historii Netflixu. Není proto divu, že se Murphy, jeho parťák Ian Brennan i Netflix rozhodli pokračovat.

Mění se tak v antologickou sérii s názvem Monstrum. I když v případě druhé štace byli tvůrci nuceni přejít k množnému číslu. Antologie Monstra: Příběh Lylea a Erika Menendezových bude pojednávat o titulních bratrech, kteří na konci 80. let brutálně zavraždili vlastní rodiče. V následném ostře sledovaném soudním procesu se bratři snažili obhajovat tím, že byli obětí dlouholetého fyzického i psychického týrání a sexuálního obtěžování. 

Tvůrci se pak samozřejmě zaměří jak na samotný soudní proces, tak i evidentně na ne úplně příjemnou minulost ústřední rodinky. Do role bratrů byla tentokrát obsazena nepříliš známá jména Alexander Chavez a Cooper Koch, jejich rodiče už ale znát budete. Otce si totiž zahraje hvězdný Javier Bardem, matku zkušená Chloë Sevigny. Nový teaser toho moc neukazuje, daří se mu ale efektně navodit nepříjemnou a tísnivou atmosféru za typickými americkými úsměvy.

---

Autor: Adam Poslušný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace