Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Děsivá Monstra: Příběh Lylea a Erika Menendezových


ikona
Jax
dahmerjavier bardemMonstra: Příběh Lylea a Erika Menendezovýchmonstrumnetflix
Chladnokrevná vražda, nebo výsledek sexuálního násilí?  

Už za necelé dva týdny se na Netflix vrátí antologie, která platformě přinesla před dvěma lety jeden z jejích největších seriálových hitů. Titul Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera se stal naprostým fenoménem a osvědčený tvůrce Ryan Murphy zase jednou rozbil divácký i atmosféricky znepokojivý jackpot. Monstrózní antologie se proto logicky vrací a tentokrát v množném čísle. Monstra: Příběh Lylea a Erika Menendezových bude vyprávět o titulních bratrech, kteří na konci 80. let naprosto chladnokrevně a brutálně brokovnicí rozstříleli své rodiče. A zatímco obžaloba měla jasno o vraždě kvůli tučnému dědictví, dvojice se obhajovala tím, že byla od dětství obětí fyzického, psychického a také sexuálního násilí.

Seriál bude pojednávat samozřejmě nejen o tom, co k děsivému činu vedlo či o ostře sledovaném soudním líčení, ale také o jejich počínání po tragických vraždách, kdy si luxusu dle všeho rádi dopřávali. Plnohodnotná upoutávka slibuje další Murphyho komplexní pohled, v němž se zaměří jak na zvrácenou stránku titulních bratrů a jejich pouto, tak i na fakt, že v tomto příběhu zřejmě nebyli jedinými monstry. Ve svižné ukázce Murphy opět prodává svůj talent ve správně dobovou retro stylizaci a disco soundtrack hezky podtrhuje prostupující temnotu látky. Hlavní pozornost zde sice bude cílena na Alexandera Chaveze a Coopera Koche, hereckou jistotu ale bude projektu dodávat zřejmě zejména Javier Bardem a Chloe Sevigny. Co myslíte, bude z toho opět seriálový hit?

 
---

Autor: Adam Poslušný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix  

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace