Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Epické finále Arcane


ikona
Jax
arcaneLeague of Legendsnetflix
Zopakuje druhá řada Arcane nečekaný úspěch první série? 

Seriál na motivy videoherního fenoménu League of Legends, Arcane, se stal před třemi lety nečekaným animovaným hitem, který ukázal, jak se má přistupovat k herním adaptacím a pracovat s oblíbeným světem zcela po svém. Výsledkem byla strhující příběhová jízda s vypiplanou animací a smrtícím tempem, u níž je tříleté čekání na novou řadu opravdu dlouhé. A je o to horší, že po úmorném čekání dostaneme rovnou řadu poslední. Tvůrci se rozhodli držet své původní vize a příběh okolo Vi a Jinx uzavřít bez zbytečného natahování a dle plánu. Tvůrci seriálu se ovšem s videoherním světem loučit nehodlají, chystají místo toho další příběhy ze světa Runeterra.

Plnohodnotný trailer na finálovou řadu dává tušit, že tohle bude velkolepé a emotivní zakončení se vším všudy. Po minulých událostech totiž dochází ke střetu armády Piltoveru a odboje z temného Zaunu, v jehož čele se objeví právě Jinx. Po jejích stopách se ovšem vydává hlavní hrdinka Vi, která tuší, že svou sestru už možná nebude moct zachránit a dojde mezi nimi k osudovému střetu. Výtečná upoutávka navíc neslibuje jen opět prvotřídní animovanou stránku, ale hlavně velkolepý závěr plný emocí a epické akce, u níž budeme opět valit oči. Jestli budou jednotlivé zvraty a zásadní momenty alespoň z poloviny tak řemeslně vypiplané a emocionálně hutné jako minule, máme tu před sebou opět jeden ze seriálových vrcholů roku. Pevně věřím, že se ho dočkáme.


---

Autor: Adam Poslušný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace