Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teaser: Dexter: Original Sin


ikona
Jax
dexteroriginal sinshowtime
Dexterovy vraždící i policejní počátky se starým známým hlasem. 

Už nějakou dobu víme, že kabelovka Showtime nehodlá jednu ze svých nejslavnějších seriálových značek nechat spát, a tak se Dextera dočkáme jak v sequelu s názvem Resurrection, tak v prequelu s podtitulem Original Sin, jenž dorazí na obrazovky ještě v prosinci tohoto roku. V něm budeme sledovat mladší verzi oblíbeného zabijáka, který se za pomoci svého otce Harryho učí vraždící kodex, poznává svého temného pasažéra a přičítá si první oběti. A zároveň začíná stáž ve svém budoucím zaměstnání u miamské policie.

 

Natáčení sice ještě stále neskončilo, Showtime ovšem s propagací nijak nelení. Po teaseru ve stylu úvodních titulků z Comic-Conu tedy přichází regulérní teaser zobrazující první záběry ze samotného seriálu. Na nich se nám představuje nový představitel Dextera Patrick Gibson (Světlo a stíny), jeho adoptivní otec Harry s tváří Christiana Slatera, ale také Christina Milian coby LaGuerta či Sarah Michelle Gellar a Patrick Dempsey. Známými tvářemi tento prequel rozhodně šetřit nebude, ukázka se navíc snaží hudebním podkresem navodit i atmosféru 90. let, v nichž se bude příběh odehrávat. Nejvíc ovšem teaser dopředu táhne samotný Michael C. Hall, jenž se vrací coby vypravěč a dává svému mladšímu já dostatek charismatu a upoutávce správnou údernost. Snad Gibson dokáže Dextera utáhnout i sám, až na nás konečně promluví. Prequel však zatím stále budí zvědavost.

 
---
Autor: Adam Poslušný
Foto: Showtime
Zdroj: Showtime 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace