Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Zkáza bohů od Zacka Snydera


ikona
Jax
netflixTwilight of the Godszack snyderzkáza bohů
God of War podle Zacka Snydera? 

Zack Snyder neprožívá zrovna nejlepší tvůrčí období. I po řadě propadáků a jasně viditelných failech mnohými milovaný tvůrce a rádoby vizionář v uplynulých měsících tvrdě narazil se svým dvoudílným sci-fi Rebel Moon, jimž režisér neuspěl ani u svých skalních fandů a Netflix si od sledovanosti jistě také sliboval více. Platforma navíc nedávno zrušila další filmové plány ze světa Armády mrtvých a bůh ví, jak dlouho mu na streamovací službě ještě pokvete pšenka. Minimálně jeden projekt tu ale Snyder doručí, a to už příští týden.

Bude jím seriál Zkáza bohů, kterým se Snyder po delší době vrací na animované pole. Novinka bude vycházet ze severské mytologie a nabídne nám příběh krále smrtelníků Leifa a bojovnice Sigrid, kteří se do sebe zamilují. To se ovšem nelíbí Thorovi a hodlá na dvojici i jejich blízké seslat svůj hněv. Hrdinové si to ovšem nenechají líbit a čeká je krvavá cesta za pomstou, v níž se střetne síla bohů se vzporou smrtelníků. A nebude u toho samozřejmě chybět ani mistr klamu Loki. Ukázka působí dojmem, že Zack Snyder hrál tak dlouho nové díly God of War, až se rozhodl, že je natočí po svém. Upoutávka ale zatím láká na pěkně krvavou jednohubku, která však zatím hutnou severskou atmosféru moc neprodává. 

Vyjádření Snyderovy manželky a producentky Deborah o tom, jak jsou rádi, že jim Netflix dal u projektu plnou volnost a mohli si dělat, co chtěli, také po minulých zkušenostech člověka moc nepotěší. Na druhou stranu, tentokrát nevytvářel počin sám, ale ve spolupráci s Ericem Carrascem (seriálová Supergirl) a Jayem Olivou, jenž má na kontě řadu DC animáků v čele s Návratem Temného rytíře. A toto jméno dává aspoň trochu šanci, že tu tentokrát byl někdo, kdo Snydera aspoň trochu ukočíroval a my díky tomu dostaneme alespoň fajn jednohubku.

---

Autor: Adam Poslušný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace