Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Září 2024


ikona
Diego.Dorlan
Agatha za vším schovanáAmerican Sports StoryDead and BuriedEmily in ParisEn FinNightsleeperParis Has FallenReturn to ParadiseSimpsonoviThe Perfect Couple
Září tradičně přináší hojnou seriálovou úrodu. Tento měsíc se můžete těšit na návrat Simpsonových, Agathu za vším schovanou, thrillerový Nightsleeper, Chirurgy či antologii American Sports Story. 

V první řadě seriálu Dead and Buried (BBC, 3. září) budeme moci sledovat Cathy, která potká vraha svého bratra po jeho propuštění z vězení a rozhodne se mu pomstít nad rámec odnětí svobody. V novém komediálním seriálu English Teacher (3. září, FX) budeme moci sledovat mladého učitele a jeho snahu o naučení se rovnováhy mezi prací a osobním životem. Kombinací boxu a loupeže se pokusí diváky získat Fight Night: The Million Dollar Heist (Peacock, 5. září), kde budeme sledovat jak moc může vyeskalovat oslava po utkání v ringu. Bohatý pár Nicole Kidman a Liev Schreiber budou muset s policií řešit mrtvé tělo jednoho z hostů svatby v seriálu The Perfect Couple (5. září, Netflix).

Policistka Clarke se v seriálu Return to Paradise (8. září, ABC) s nepříliš velkým nadšením vrací z Londýna do svého rodného australského města, kde si ovšem od své práce rozhodně neodpočine. Souboj dvou rodinných kuřecích restaurací budeme moci sledovat v The Chicken Sisters (11. Září, Hallmark+) poté, co do malého města dorazí natáčení reality show o restauracích. Human Error (11. září, Nine Network) nám připraví pohled na to, jak vyšetřování jedné zdánlivě jednoduché vraždy může zkomplikovat život mnoha lidem, včetně hlavní detektivky. Billionaire Island (12. září, Netflix) nám dá nahlédnout do nelítostného boje o dominanci na světovém trhu s lososy. Tento měsíc se také vrátí Emily in Paris (12. září, Netflix) s druhou polovinou své čtvrté řady.

V seriálu En Fin (14. září, Prime Video) budeme sledovat následky rozhodnutí, které učinil Tom poté, co si myslel, spolu se všemi ostatními, že život na zemi je u konce. V komediálním seriálu How to Die Alone (14. září, Hulu) uvidíme Mel, zaměstnankyni letiště, která dávno přišla o jakékoliv iluze o životě, jak se snaží znovu naučit žít život. V thrilleru Nightsleeper (15. září, BBC) budeme svědky toho, jak se vládní agentura za pomoci dvou cizinců snaží uvést pod kontrolu rychle se zhoršující situaci v nočním vlaku z Londýna do Glasgow. V seriálu The Wives (16. Září, Channel 5) uvidíme čtyři švagrové odletět na Maltu, jak je jejich tradice již patnáct let, ale tentokrát se začne dovolená mírně kazit. Čarodějka Agatha za vším schovaná (18. září, Disney+) si pro nás připraví magickou cestu za znovuzískáním svých schopností.

Sportovně zaměřená antologie American Sports Story (18. září, FX) si pro nás připraví pohled na život významných sportovců z různých úhlů pohledu. Komediální detektivka High Potential (18. září, ABC) nám ukáže, jak se svobodná matka Morgan zapracovává na oddělení velkých zločinů v LA. V romantickém komediálním seriálu Envious (18. září, Netflix) budeme moci sledovat čtyřicetiletou Vicky, jak se vyrovnává se závistí na svatbě kamarádky. Drama Monstra: Příběh Lylea a Erika Menendezových (19. září, Netflix) nastíní osud dvou bratrů z bohaté rodiny, kteří stojí před soudem za vraždu svých rodičů. Animovaná série Zkáza bohů (19. září, Netflix), na níž spolupracoval i Zack Snyder, nám představí pohled na konec světa dle severské mytologie.

Na úspěch posledního filmového Batmana naváže seriál The Penguin (20. září, Max) s Colinem Farrelem, kde uvidíme přerod titulního Oswalda Cobblepota z nízkého gangstera na jednu z nejprominentnějších figur gothamského podsvětí. Minisérie A Very Royal Scandal (20. září, Prime Video) se poohlédne za fatálním rozhovorem prince Andrewa z britské královské rodiny, ve kterém mluvil o obviněních spojených s Jeffrey Epsteinem. Na práci zachránářů a plavčíků na Hawaii se budeme moc podívat v novém seriálu Rescue: HI-Surf (23. září, Fox). Matlock (23. září, CBS) nám představí pohled na to, jak vypadá návrat do pracovního prostředí, pro postarší právničku, která naposledy vykonávala tuto práci před více než třiceti lety. Akční série Paris Has Fallen (24. září, Canal+) rozpoutá teroristický útok v Paříži a duo místního policisty a agentky MI6 se bude muset postavit teroristům.

Lékařský seriál Brilliant Minds (24. září, NBC) se tentokrát zaměří na “poslední milník” v lékařství - lidskou mysl. Slavný neurolog Oliver Wolf bude čelit mnoha pracovním i osobním výzvám v tomto novém seriálu. Mladá dívka Penelope (24. září, Netflix) pomalu zjišťuje, že si nerozumí s moderním životem a začíná si budovat život v neprobádané divočině. Detektiv hledá klid a odpočinek od své práce policisty v malém přímořském městě. Zdá se, že si ovšem neodpočine, protože bude muset znovu zapojit své dovednosti v sérii Murder in a Small Town (24. září, Fox). Grotesquerie (26. září, FX) nám přichystá vyšetřování záhadných až nadpřirozených vražd, které zachvátí malou komunitu. Detektivka bude muset spojit své síly s jeptiškou, aby se dostaly k jádru těchto nadpřirozených událostí. Populární seriál Chirurgové (26. září, ABC) se taktéž vrátí na naše obrazovky se svou již 21. řadou.

Komediální romantický seriál Nobody Wants This (26. září, Netflix) nám ukáže komplikovaný vztah rabína a hvězdy podcastu o sexu. O tom, jak vypadá péče o pacienty na výletní lodi se budete moci přesvědčit v seriálu Doctor Odyssey (27. září, ABC). Nejslavnější žlutá rodinka Simpsonovi (29. září, Fox) se tradičně vrátí s novou řadou, tentokrát s pořadovým číslem 36. Tentýž den se také vrátí populární animák Bob’s Burgers (29. září, Fox) o rodině provozující burgrárnu. Dalším animákem, kterému budeme moci věnovat náš čas je pak Krapopolis (29. září, Hulu), v němž vidíme různorodou směs bohů, lidí a monster, jak se spolu snaží vyjít v jednom z prvních měst lidstva.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto:
BBC, Fox, Marvel Television, Max, Netflix
Zdroj: ABC, BBC, Canal+, CBS, Channel 5, Disney+, Fox, FX, Hallmark+, Hulu,
Max, NBC, Netflix, Nine Network, Prime Video

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace