Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teaser: Druhé The Last of Us


ikona
Diego.Dorlan
Bella RamseyHBOMaxPedro PascalThe Last of Us
Jedna z mála vydeoherních adaptací, které se podařilo vysloužit si širokou chválu, připomíná svůj blížící se návrat. 

The Last of Us mělo být tím seriálem, který ukáže širšímu publiku, že příběhy ve videohrách mohou být nejen stejně dobré jako ostatní televizní či filmová produkce, ale často i mnohem lepší a hlubší. U nás v redakci se sice Joelovi a Ellie nepodařilo jako celku dostat mezi nejlepší seriály loňského roku, ale obrovské produkční kvality seriálu i herců jsme oceňovali bohatě v dílčích žebříčcích. Na druhé řadě se pak začalo pracovat téměř okamžitě a rok a půl po premiéře první řady si pro nás tvůrci nachystali první ochutnávku.

Jak je zvykem u teaserů, tak se z příběhu příliš neprozradilo, ale z každého záběru dýchala neuvěřitelná atmosféra, u které mi naskakovala husí kůže. Osudové pohledy, konfrontace mezi postavami a střípky vyhrocených konfliktů nejen s místními zombíky vypadají fenomenálně a slibují velmi bohatou řadu v níž si naši hrdinové opět sáhnou na dno. The Last of Us jsem po první řadě tak trochu uklidil někde v hlavě na méně prominentní místo, ale tento teaser vynesl seriál opět do popředí a už teď se na druhou řadu těším. Ta by měla dorazit někdy příští rok, konkrétní datum ovšem zatím nebylo oznámeno. 

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: HBO Max
Zdroj: HBO Max

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace