Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: České Vlastně se nic nestalo o OnlyFans


ikona
Jax
česká televizečtvlastně se nic nestalo
Jak mohou nahotinky z OnlyFans ovlivnit náš vztahový a intimní život? 

České streamovací platformy se nebojí se svými seriály po stránce žánru čím dál více riskovat a pouštět se i do odvážnějších témat. Jasným důkazem je novinka od České televize Vlastně se nic nestalo, která před pár dny přistála na webu iVysílání a 5. a 6. listopadu se podívá i do televize. Seriál se zabývá moderním a ožehavým tématem – sexfluencingem. Co všechno může člověka dovést k prodávání erotického obsahu na internetu? A jaký vliv mají tyto služby na naše vztahy a jak se kvůli nim mění náš intimní život?

Přesně tyto otázky se snaží seriál zodpovědět v příběhu dvou žen. Zatímco Žofie si erotickým džobem zejména zvedá sebevědomí po konci dlouhodobého vztahu, bývalá hvězda reality show Andrea se k tomuto přivýdělku začne čím dál více uchylovat kvůli finanční tísni. Jak daleko ale zvládnou obě ženy zajít? Trailer působí lákavě, samotný seriál se však více než na erotiku a peprné záběry soustředí na ústřední postavy a jejich vývoj, to vše v co nejvíce realistickém a civilním podání režiséra Jana Vejnara, jenž si letos došel pro Českého lva za film Přišla v noci. Dokázal i tento nadějný námět proměnit v silný výsledek? To můžete zjistit na iVysílání už nyní. 

 
---
Autor: Adam Poslušný
Foto: Česká televize
Zdroj: Česká televize 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace