Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Dobrodružný Nautilus


ikona
Jax
amazonNautilus
Podvodní začátky kapitána Nema.  

Jules Verne patří mezi klasiky dobrodružného žánru, na jehož nekonečné fantazii vyrůstají stále nové a nové generace diváků a jeho díla budou navždy přitahovat pozornost nejen dětských čtenářů, ale hlavně filmových tvůrců. A nyní se další hrané verneovky konečně dočkáme. Seriál Nautilus nám ukáže hrdinské počátky legendárního kapitána Nema, jenž se zde coby zajatec Východoindické společnosti vkrade na revoluční titulní ponorku a společně se svými kumpány a pestrou posádku ji ukradne. To se samozřejmě nelíbí záporákům z mocného impéria, kteří jsou mu v patách. Nemo mezitím poznává podmořský svět plný nečekaných potvor a zažívá dobrodružství, o kterých nikdy nesnil.

Dostáváme tedy origin kapitána Nema, který si bude stejně jako Verne hrát i se sci-fi a fantasy prvky. První upoutávka láká na sympatickou dobrodružnou jednohubku, která svým feelingem připomíná podobné seriálové kousky z 90. let i počátku nového tisíciletí. Nechme se překvapit, zda je nakonec bude připomínat v dobrém či ve zlém. Kvalita triků je sice proměnlivá, obsazení zatím však působí sympaticky a tvůrci nám evidentně nabídnou dost akčních a žánrových lákadel, abychom se nenudili. Musíme ale brát v potaz to, že desetidílný seriál vznikal původně pro Disney+, kde se ho ovšem po dotočení rychle vzdali, což nikdy není dobré znamení. Sirotka se nakonec ujal Amazon, musíme tedy věřit, že se nejednalo o špatnou koupi a na konci října nás pobaví s poctivým mořským dobrodružstvím.

---

Autor: Adam Poslušný
Foto: Amazon Prime Video
Zdroj: Amazon Prime Video 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace