Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Druhé Silo


ikona
Jax
Apple TV+rebecca fergusonsilo
Co se za zdmi sila? 

První série Sila byla poctivou sci-fi žánrovkou, která na malou obrazovku skvěle převedla první díl knižní trilogie od Hugha Howeyho. Představila funkční post-apokalyptický svět, v němž je zbytek lidstva zavřen v tajemném silu a cesta ven znamená okamžitou smrt, skvěle vystavěný příběh plný sympatických postav a nečekaných záhad, jež diváka i díky svižnému tempu chytnou a už nepustí. Konec byl navíc samozřejmě dostatečně otevřený, aby už divák s napětím čekal na další sérii. A té se fanoušci 15. listopadu konečně dočkají.

Nová řada se bude podle prvního traileru odehrávat ve dvou oddělených linkách. V té první budeme sledovat Juliette s tváří Rebeccy Ferguson, která se při svém putování zemským povrchem dostane do jiného sila. I když se zprvu zdá opuštěné, pravda může být úplně jiná a možná tu hlavní hrdinka společně s diváky najde odpovědi na spoustu otázek. Druhá linie se bude odehrávat v hlavním silu, kde se musí guvernér s tváří Tima Robbinse vypořádat s hrozbou revoluce. Trailer servíruje skvěle vypadající materiál s vypiplaným audiovizuálem, poctivou gradací a skvělou Rebeccou Ferguson. Otázek je hodně, o vypjaté a napínavé momenty se navíc dle skvěle gradovaného traileru bát také nemusíme. Očekávání jsou velká, tak snad Apple za měsíc opravdu nezklame.

 
---
Autor: Adam Poslušný
Foto: Apple TV+
Zdroj: Apple TV+ 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace