Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Epická druhá řada Arcane


ikona
Jax
arcaneLeague of Legendsnetflix
Brzké loučení s Vi a Jinx. 

První série Arcane byla naprostým zjevením, které rozhodně neudělalo radost pouze fanouškům her League of Legends. Naopak, tvůrci zde dokázali vytvořit svébytný, komplexní a rozmáchlý fantasy svět se sympatickými postavami a dechberoucí vizuální stránkou, do níž se diváci ihned zamilovali. Kdekdo doufal, že oblíbené postavy jen tak neopustíme a Arcane tu s námi bude dlouhá léta. Jenže autoři měli už od počátku jiné plány, příběh Arcane nechtějí zbytečně natahovat a animovaný hit tedy skončí svou nadcházející druhou řadou. Riot Games se poté přesune k jiným příběhům a projektům z oblíbeného videoherního světa.

Druhá řada má díky tomu všechny předpoklady být ještě velkolepější a emotivnější než posledně a nejnovější ukázka, jež kombinuje záběry z první i druhé sezóny, to prodává na výbornou. Upoutávka šlape od začátku na plný plyn a ukazuje nám hrozící střet mezi Piltoverem a Zaunem i vykukující magické síly opět v naprosto parádním vizuálním hávu, který je ještě vypiplanější než posledně. Materiál podpořený velkou dávkou akce vypadá lahůdkově a celá ukázka nešetří ani osudovostí, která se dá vzhledem k epickému zakončení očekávat. Laťka je od minule nastavena proklatě vysoko, zatím ale nic nenasvědčuje tomu, že by ji druhá série měla jakkoliv podlézat. Tohle znovu vypadá na animovaný nářez roku.

---

Autor: Adam Poslušný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace