Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teaser: Třetí Neporazitelný


ikona
Diego.Dorlan
Amazon Prime VideoInvincibleKomiksNeporazitelný
Po protažené pauze před i během druhé řady se fanoušci mohou těšit na to, co je bude za nedlouho čekat. 

Brutální komiksová podívaná Neporazitelný má za sebou vydařenou druhou řadu. Tu ovšem potrápila delší produkce a výsledné rozdělení série na dvě části. To slušně řečeno nevzbudilo obrovskou vlnu podpory vůči tvůrcům, ale Mark a další hrdinové i záporáci nám nakonec dokázali, že počkat si se vyplatilo. Tvůrci evidentně nechtějí fanoušky zklamat stejnými problémy, jakými si prošli v poslední řadě a tak vydali teaser na třetí řadu, který je rozhodně jedním z těch originálnějších ve svém formátu i sdělení.

V teaseru vidíme Marka s Cecilem diskutovat nejen nad událostmi z poslední série, ale také si zde velmi okatě utahují samotní tvůrci z másla, které mají na hlavě. S humorem se tak dozvídáme, že ve třetí řadě se plánuje šlápnout trochu více na plyn a dostat Marka do pozice, kdy bude mít alespoň šanci, že porazí mocné Veltrumity. Třetí řada by měla dorazit už zkraje příštího roku - 6. února. To je po dlouhé pauze mezi první a druhou řadou opravdu velký posun, který zajisté potěší mnohé fanoušky, snad jen nebude na úkor kvality seriálu či spánku pracovníků animačního studia.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Amazon Prime Video
Zdroj: Amazon Prime Video

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace