Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: Zákulisí pátých Stranger Things


ikona
Jax
netflixstranger things
Když Sarah Connor dorazí do městečka Hawkins. 

Od čtvrté řady Stranger Things uběhly už dva roky, na pátou a zároveň poslední sérii si ale ještě pěkně počkáme. Produkce se zdržela kvůli práci na scénáři a hereckým i scenáristickým stávkám. Natáčení se tak kvůli tomu nachází teprve ve své polovině a bude evidentně ještě nějaký ten pátek probíhat. Když si k tomu přidáte ještě náročnou postprodukci a práci na tricích, jichž bude nejspíš opět až až, vyjde vám z toho, že se premiéry dočkáme až během příštího roku, nejspíše až v jeho druhé půlce. Netflix se proto rozhodl nám trochu zkrátit čekání a přinesl nám video ze zákulisí.

V něm se podíváme do starých známých kulis a prostřednictvím kamer zahlédneme i první záběry ze seriálu. Nic převratného či dějově odhalujícího v nich ovšem nečekejte. Jedná se zkrátka o dárek fanouškům, v němž se staří známí hrdinové v čele s Millie Bobby Brown či Sadie Sink vrací na scénu a vzpomínají na to, kolik času na place seriálu už strávili. A samozřejmě neopomenou říct klasické promo glosy o tom, jak bude poslední sezóna nejlepší, největší a nejvíce šokující. Představí se ovšem také hlavní nováček páté řady, ikonická Linda Hamilton z Terminátora. Nechme se tedy překvapit, zda nás opravdu čeká velkolepé a hutné zakončení, jak herci v čele s Mayou Hawke už nyní lákají. Do premiéry i prvního traileru ovšem zbývá ještě hodně času.

 
---
Autor: Adam Poslušný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace