Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Srpen 2024


ikona
Diego.Dorlan
Bad MonkeyEmily in ParisKAOSOnly Murders in the BuildingPachinkoPán Prstenů: Prsteny MociRick And Morty: The AnimeSolar OppositesTerminator ZeroZlatá devadesátá
V sprnu se nevrací pouze populární seriály jako Sektor či The Umbrella Academy, ale také kontroverznější díla jako Emily in Paris či Pán Prstenů: Prsteny moci. 

Mladá studentka se rozhodne prozkoumat okolnosti vraždy, která se stala před pěti lety v A Good Girl's Guide to Murder (1. srpna, Netflix). Batman: Caped Crusader (1. srpna, Amazon Prime Video) je nový animovaný seriál sledující slavného netopýřího hrdinu. Rob Lowe pokračuje ve vedení své výzkumné biologické firmy spolu se svým synem ve druhé řadě Unstable (1. srpna, Netflix). O tradiční záchranu světa se ve své poslední řadě pokusí dysfunkční rodina superhrdinů z The Umbrella Academy (8. srpna, Netflix). Komediální série Mr. Throwback (8. srpna, Peacock) ukáže pokus o obnovení přátelství mezi basketbalovou legendou Stephem Currym a jeho bývalém spolužákem.

 

Animák Solar Opposites (8. srpna, Hulu) o rodině mimozemšťanů žijících na Zemi se vrátí se svou šestou řadou. Pizzu milující a renesanční bojová umění ovládající želvy se představí v novém animovaném seriálu Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles (9. srpna, Paramount+). Drama Sektor (11. srpna, HBO) o finančnících pracujících pro prestižní britskou banku se vrací se třetí řadou, která sklízí nadšené ohlasy. Herecký ensemble doplní nově Kit Harington alias Jon Snow. Finální sedmá řada Seal Team (11. srpna, Paramount+) o elitní jednotce americké armády nás znovu vtáhne nejen do životů vojáků, ale také na rozličné mise. Vince Vaughn se představí v novém komediálním seriálu Bad Monkey (14. srpna, Apple TV+) jako bývalý detektiv, který nyní pracuje jako inspektor restaurací snažící se obnovit svou reputaci.

Pokud vám přišlo, že Zmizelá neotřásla důvěrou ve vašeho partnera dostatečně, tak se můžete podívat na nový dokumentární pořad Worst Ex Ever (14. srpna, Netflix). Lily Collins se pokusí po Olympiádě přitáhnout vaši pozornost zpět k hlavnímu městu Francie v první polovině čtvrté řady Emily in Paris (15. srpna, Netflix). Čekání na další řadu Ricka a Mortyho si můžete zkrátit spin-offem Rick And Morty: The Anime (15. srpna, Adult Swim), které slibuje velmi podobnou, ale zároveň snad dostatečně jinou podívanou. 

Advokátka, která se snaží balancovat komplexní osobní život se svou prací si pro nás připraví obhajobu své další řady v Reasonable Doubt (22. srpna, Hulu). Spin-off populárního sitcomu Zlatá sedmdesátá - Zlatá devadesátá (22. srpna, Netflix) se znovu podívá na dospívání mladistvých ve své třetí řadě. S druhou řadou se vrací generační drama Pachinko (23. srpna, Apple TV+) pojednávající o jihokorejské rodině, která si buduje život po emigraci do USA. Seriálové pokračování slavného filmu z Ria de Janeira City of God: The Fight Rages On (26. srpna, HBO) nás opět vtáhne do slumů, intrik a nebezpečí tohoto brazilského města. Nadšenci do opravdových zločinců se vrací se svou čtvrtou řadou v Only Murders in the Building (27. srpna, Hulu).

Moderní pohled na řecké mýty a báje nám ukáže Jeff Goldblum coby Zeus v černé komedii KAOS (29. sprna, Netflix). Skynet bude pokračovat ve své snaze o vyhlazení lidstva v novém animovaném seriálu Terminator Zero (29. srpna, Netflix). Bezesné noci se neblíží jen pro postavy v nové řadě Pána prstenů: Prstenů moci (29. srpna, Amazon Prime Video), ale také pro mnoho diváků a kritiků, kteří nedopsali, co načali (pozn. krauseta). Breathless (30. srpna, Netflix) je španělské drama, které se zaměří na dilema, kterému čelí personál nemocnice při pokusu o stávku.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Amazon Prime Video; Netflix;HBO;
Zdroj: Adult Swim, Amazon Prime Video, Apple TV+, HBO, Hulu, Netflix, Paramount+, Peacock

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace