Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Komiksový spin-off Agatha: Za vším schovaná


ikona
Diego.Dorlan
Agatha All AlongAgatha Za vším schovanáAubrey PlazaKathryn HahnMarvelMCU
Původně velmi zpochybňovaný projekt láká překvapivě zajímavým trailerem. 

Když na naše obrazovky dorazila první seriálová vlaštovka Marvelu v podobě WandaVision, překvapivým výsledkem bylo, že diváky skoro nejvíce zaujala jedna z antagonistek seriálu – Agatha Harkness. Hudební číslo této čarodějky, kterou ztvárnila Kathryn Hahn, se dostalo na špičku několika hudebních žebříčků a Marvel s Disneym vycítili neočekávanou příležitost. Hned po odvysílání WandaVision oznámili, že Agatha dostane vlastní seriál a fanoušci byli v tu chvíli nadšení. Projekt měl ovšem i nemálo skeptiků, protože mnoha lidem (včetně mě) přišel vlastně úplně zbytečný a byl z toho cítit mnohem více laciný pokus o nahrabání peněz než snaha o vytvoření něčeho zajímavého.

S uplynulým časem a klesající kvalitou mainstreamovějších MCU projektů pak nadšení z nadcházejícího čarodějnického seriálu začalo upadat. Před měsícem se zhrzelá a poražená čarodějka představila v první ukázce a má skepse poněkud opadla. Přesto jsem si nedovedl představit, že bych se na seriál začal těšit. To se ovšem změnilo s plnohodnotným trailerem, který Marvel nyní vypustil do světa. Seriál působí velmi stylově, zdá se že bude mít co říct a ukázat, nebude se bát určité popkulturní a meta roviny, které byly snad tím nejzajímavějším na původní WandaVision. Kathryn Hahn působí v ukázce skvěle a v kombinaci se zbytkem obsazení (zejména s Aubrey Plaza) se zdá, že si pro nás Marvel chystá zajímavou podívanou. Agatha za vším schovaná má premiéru již 18. září. Dáte této čarodějce šanci?

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Marvel Television
Zdroj:
Marvel Television

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace