Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hra o trůny: Úvod 4. řady

příspěvky 21 - 27 Napsat příspěvek
Ta hudba z uvodu taveni mecu je snad ukradla z Rivalu ne?:D

A prekvapive si ten serial uzivam vic, kdyz jsem mezitim precetl knihy.
12452
Ta hudba z uvodu taveni mecu je snad ukradla z Rivalu ne?:D A prekvapive si ten serial uzivam vic, kdyz jsem mezitim precetl knihy.
0 0
reagovat

skvělej úvodní díl

lepší nemít mozek než nemít koule :-) 8)?):+
12451
lepší nemít mozek než nemít koule :-) *8)**?)**:+*
skvělej úvodní díl
0 0
reagovat

Davies182

No vůl sem každopádně, ale zpátky ke Game of Thrones :D

Když už ste sami začali s tím OT... :D

Just kidding. Ono na to kouká strašně moc lidí a tý Red Wedding prostě nebylo tenkrát úniku. Snažil sem se, ale ta Maisie mě dostihla. A pak i Conan. A pak Kimmel. Bůůůů
12450
No vůl sem každopádně, ale zpátky ke Game of Thrones *:D* Když už ste sami začali s tím OT... *:D* Just kidding. Ono na to kouká strašně moc lidí a tý Red Wedding prostě nebylo tenkrát úniku. Snažil sem se, ale ta Maisie mě dostihla. A pak i Conan. A pak Kimmel. Bůůůů
Davies182
0 0
reagovat
LukyBuky: Jestli sem něco v souvislosti s touhle diskuzí neočekával, tak to bylo OT :D :D.
Jednoduše: AKCE. Herci. Nepopsatelná atmosféra (je to špinavý, parádně voblečený, bomba kulisy, příroda...). A je to drsný jako hovado.

A teď zase zpátky k Tyrionovi. Tede, pochopitelně se Ti vyplatí sjet tenhle dračí rest, a to zejm. kvůli finiši třetí řady. Jestli sis jej už vyspoiloval, seš vůl 8). Jinak už mi scházej jen dvě hodiny v práci a vzhůru do Západozemí :))!
12449
[b]LukyBuky:[/b] Jestli sem něco v souvislosti s touhle diskuzí neočekával, tak to bylo OT *:D* *:D*. Jednoduše: AKCE. Herci. Nepopsatelná atmosféra (je to špinavý, parádně voblečený, bomba kulisy, příroda...). A je to drsný jako hovado. A teď zase zpátky k Tyrionovi. [b]Tede[/b], pochopitelně se Ti vyplatí sjet tenhle dračí rest, a to zejm. kvůli finiši třetí řady. Jestli sis jej už vyspoiloval, seš vůl *8)*. Jinak už mi scházej jen dvě hodiny v práci a vzhůru do Západozemí *:))*!
0 0
reagovat
Cože? Ono se vyplatí dívat na Vikingy? Zabalil jsem to hned v první sérii, protože se tam nedělo nic zajímavýho. Mohli byste mi říct důvody, proč se na to dál dívat? :)
12448
Cože? Ono se vyplatí dívat na Vikingy? Zabalil jsem to hned v první sérii, protože se tam nedělo nic zajímavýho. Mohli byste mi říct důvody, proč se na to dál dívat? :)
0 0
reagovat
nj Vikingové jsou holt ve všech ohledech kvalitním seriálem, kterej díl za dílem obstojí sám o sobě. Je to nářez jako prase, a i když se v něm zrovna kecá, má to grády a koule, plus ve všem je cítit Ragnarovo pletichaření, vypočítavost; smrad zrady a boje o moc visí ve vzduchu.
Z GoTy se stává ryze fandovská záležitost. Nebo už vlastně dávno stala = vidíš oblíbený postavy a počůráš se radostí. Ještě, že jsem fanda :).
12447
nj Vikingové jsou holt ve všech ohledech kvalitním seriálem, kterej díl za dílem obstojí sám o sobě. Je to nářez jako prase, a i když se v něm zrovna kecá, má to grády a koule, plus ve všem je cítit Ragnarovo pletichaření, vypočítavost; smrad zrady a boje o moc visí ve vzduchu. Z GoTy se stává ryze fandovská záležitost. Nebo už vlastně dávno stala = vidíš oblíbený postavy a počůráš se radostí. Ještě, že jsem fanda *:)*.
0 0
reagovat
Tak vám nevím. Zabalil sem to někde kolem šestého dílu druhé sezóny, protože mě to strašně nudilo. Přemýšlel sem nad tím, že tomu ještě dám šanci, ale pak přijde začátek 4tý sezóny a Duro napíše něco ve stylu, že je to oproti Vikingům nudná konverzačka. Takže očividně žádná změna. Navíc mi kvůli popkultuře a memu Maisie neuniklo překvapení s Red Wedding, takže o další překvapení míň. Obávám se, že do tohodle vlaku už prostě nenaskočím... ?)
12446
Tak vám nevím. Zabalil sem to někde kolem šestého dílu druhé sezóny, protože mě to strašně nudilo. Přemýšlel sem nad tím, že tomu ještě dám šanci, ale pak přijde začátek 4tý sezóny a Duro napíše něco ve stylu, že je to oproti Vikingům nudná konverzačka. Takže očividně žádná změna. Navíc mi kvůli popkultuře a memu Maisie neuniklo překvapení s Red Wedding, takže o další překvapení míň. Obávám se, že do tohodle vlaku už prostě nenaskočím... *?)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se