Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: První záběry z druhého The Last of Us


ikona
Jax
A Knight of the Seven Kingdomsbílý lotoshbohra o trůnypedro pascalthe last of ustotučňák
Videoherní hit, další seriál ze světa Hry o trůny i návrat Bílého lotosu. 

Druhý Rod draka nám dneškem skončil a HBO, potažmo platforma Max, tím definitivně odvysílala svůj největší seriál roku. Seriálová nabídka známé kabelovky tím ale rozhodně nekončí, a tak se nám hlavouni rozhodli se závěrem fantasy hitu naservírovat i tradiční video, v němž ukázali, na co všechno se můžeme od nich v následujících měsících těšit. Znovu nám tak připomenou, že nás čeká gangsterka s Tučňákemseriálová Duna či komiksové animáky Harley QuinnCreature Commandos.

Mnohem zajímavější záběry nám ovšem odhalují až v druhé půli videa, v níž nahlédneme do HBO nabídky roku 2025. Zde tak můžeme vidět první střípky z návratu vysoce oceňovaného Bílého lotosu, který se tentokrát přesune do Thajska. Dostaneme ovšem také první záběry z dalšího spin-offu Hry o trůny A Knight of the Seven Kingdoms a prequelu hororu To Welcome to Derry. Jako šťavnatou třešničku na dortu ovšem tvůrci ukazují rovnou 20 sekund nových záběrů z druhé série The Last of Us, kde se objeví nejen staří známí v čele s Pedro Pascalem, ale také nové postavy v čele s Jeffrey Wrightem, Catherine O´Harrou a Kaitlyn Dever v roli nové důležité postavy Abby. První střípky vypadají náramně a očekávaní jsou po první řadě u mnohých vysoká. Tak doufejme, že z představených novinek vyrostou nejen hity, ale také velké pecky.

 
---
Autor: Adam Poslušný
Foto: HBO
Zdroj: HBO 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace