Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Červenec 2024


ikona
Sam.Vimes
cobra kaidekameronfuturamalady in the lakepremiérysunnythe decameronthose about to diežena v jezeře
Červenec nabízí všechno - sprostě mluvící jídlo, vybuchující koťátka, renesanční dekadenci, Anthonyho Hopkinse, Natalie Portman i návrat Futuramy. 

S druhou řadou přilétá Star Trek: Prodigy (1. července, Peacock). Z jezer i baletu známe bílé labutě, z baletu a teorie neočekávaných událostí černé labutě, ale co takové červené? Red Swan (3. července, Hulu) je jihokorejské drama o profesionální golfistce, které dochází trpělivost s nevěrným manželem a okouzlí ji hrdinný bodyguard. Z Koreje se přesuneme kousek dál na východ do japonského Kjóta, kde v černohumorné komedii žena v podání Rashidy Jones, které zmizel manžel a syn, dostane jako cenu útěchy domácího robota jménem Sunny (10. července, Apple TV+). Třetí řadou pokračuje severský spin-off Vikingové: Valhalla (11. července, Netflix). Na sprostý animák Buchty a klobásy o snaze jídla nebýt snězeno naváže Sausage Party: Foodtopia (11. července, Prime Video), pod dohledem stejných tvůrců včetně Setha Rogena.

 

Oblíbená hra Exploding Kittens (12. července, Netflix) to zkusí i jako seriál, otázkou zůstává jestli tahle volná adaptace vybouchne, nebo to naopak bude bomba. Kateřina Medicejská alias The Serpent Queen (13. července, Starz) pokračuje druhou řadou v dalším ze seriálů kabelovky Starz o princeznách a královnách. Tři roky od první řady se vrací do akce Hit-Monkey (15. července, Hulu) v animované komiksovce o inteligentním makakovi, který má jako mentora ducha mrtvého zabijáka. Druhou řadou pokračuje The Ark (17. července, Syfy) na své vesmírné cestě od zdevastované Země vstříc k novým koloniím. Odvězněný (17. července, Hulu) otec se letech za mřížemi nastěhuje ke své dospělé dceři a vnukovi. Those About to Die (18. července, Peacock) budou bojovat v gladiátorských zápasech pro pobavení bohatých i chudých Římanů v novém seriálu od blockbusterového režiséra Rolanda Emmericha. Podívat se přijde i Anthony Hopkins nebo Iwan Rheon.

Dojo Cobra Kai (18. července, Netflix) otevře své brány pošesté a naposledy v seriálu o dospělých hrdinech z Karate Kida. Pozůstalí se přetahují o dědictví v podobě diamantového impéria, když zemře Pán domu (18. července, Netflix), který se navíc nedávno oženil se svou hospodyňkou. Ve vlastním spin-offu připlachtí Kite Man: Hell Yeah! (18. července, Max), vysmívaný padouch z animované Harley Quinn. Too Hot to Handle (19. července, Netflix) je již šestá várka krásných, leč nepříliš bystrých lidí, kteří hledají lásku a peníze v oblíbené reality show. Mrtvá Žena v jezeře (19. července, Apple TV+) nedá spát amatérské investigativní novinářce v podání Natalie Portman. Už čtvrtou sezónu se boří sněhem vlak Ledová archa (21. července, AMC).

Zloději času (24. července, Apple TV+) se vydají na novou výpravu napříč historií v seriálovém remaku filmu Terryho Gilliama. Dokumentární série Dirty Pop: The Boy Band Scam (24. července, Netflix) vypráví o mnohdy nekalých praktikách Lou Pearlmana, mogula, který pomohl stvořit Backstreet Boys nebo NSYNC. Dekameron (25. července, Netflix) v nové adaptaci nabídne další várku dekadentních příběhů vyprávěných lidmi schovávajícími se před morem na italském venkově 14. století. Po pádu Berlínské zdi se propuštěná agentka Kleo (25. července, Netflix) mstí těm, kteří ji dostali za mříže. Thomas Jane hraje bývalého policistu v seriálu Troppo (25. července, Prime Video), kde pomáhá s vyšetřováním v Austrálii. Šestou řadou pokračuje animované fantasy Dračí princ (26. července, Netflix). Nové epizody dostane znovu obnovená Futurama (29. července, Hulu), formálně jde o druhou část osmé řady.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Apple TV+, Netflix, Peacock, Hulu
Zdroj:
Apple TV+, Netflix, Peacock, Hulu

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace